Veden virtaussuunnan muuttuminen Kantvikin, Sepänkankaan ja Bron alueilla 16.10.

16.10.2019 17:01

Kategoria: Vesihuolto

Kantvikin, Sepänkankaan ja Bron alueille toimitettavan veden virtaussuuntaa muutetaan 16.10. arviolta kahdeksi viikoksi. Huoltotöiden vuoksi talousvesi toimitetaan alueelle keskustan painepiiristä.

Alueen vedenkäyttäjille muutos saattaa näkyä vedessä samentumana, joka poistuu vettä juoksuttamalla. Mikäli veden juoksuttaminen ei auta, pyydetään ilmoittamaan tämän tiedotteen alaosassa oleviin vikailmoitusnumeroihin.

Painepiirin laajentuminen voi aiheuttaa verkostopaineen vaihteluita myös muualla vesiverkostossa.

Vedenjakeluhäiriöistä tiedotetaan tekstiviestillä, salaiset tai työnumerot kannattaa rekisteröidä palveluun

Kirkkonummen Vesi ilmoittaa kaikista suunnitelluista vesikatkoista ja mahdollisista häiriötilanteista kunnan verkkosivuilla, mutta parhaiten asiakkaat tavoitetaan tekstiviestillä. Ilmoitusviestit lähetetään kaikkiin matkapuhelinnumeroihin, jotka on rekisteröity häiriön alueelle.

Jos asiakkaan käytössä on puhelinnumero, joka on salainen tai rekisteröity eri osoitteeseen kuten esim. työpaikan puhelinliittymä, saa haluamalleen katusoitteelle tarkoitetut ilmoitukset käyttöön syöttämällä tiedot palveluun osoitteessa https://kirkkonummi.ums-asiakasportaali.fi/

Palveluun syötettyjä numeroita käytetään vain häiriötiedotuksessa.

Järjestelmään voidaan lisätä enemmän kuin yksi osoite ja numero. Jos esimerkiksi haluaa omaan numeroonsa häiriötiedotteet, jotka koskevat Kirkkonummella asuvan omaisen osoitetta, voi järjestelmään syöttää omaisen osoitteen ja sen numeron, mihin haluaa häiriötiedoteviestin.

Yritysten numerot ovat sidottuja yrityksen osoitteeseen, joten yritysliittymien käyttäjien tulee käydä syöttämässä kotiosoite ja puhelinnumero palveluun. Tietoja voi muokata jälkikäteen.

Yhteystiedot

-       Salaisen tai muuhun kuin kotiosoitteeseen rekisteröidyn puhelinnumeron syöttäminen tekstiviestipalveluun: https://kirkkonummi.ums-asiakasportaali.fi/

-       Vikailmoitukset työaikana puh. 040 653 0619

-       Vikailmoitukset työajan jälkeen puh. (09) 298 1636