Vastaavan suunnitteluinsinöörin virka, yhdyskuntatekniikan toimiala, maankäytön tulosalue, kunnallistekniikkapalvelut, työavain 257579

30.10.2019 13:13

Kategoria: Kuulutukset

Vastaavan suunnitteluinsinöörin virka
Yhdyskuntatekniikan toimiala, Maankäytön tulosalue, Kunnallistekniikkapalvelut
Työavain 257579

Vastaava suunnitteluinsinööri vastaa kunnallistekniikan suunnitteluhankkeiden toteuttamisesta ja niiden taloudellisesta seurannasta. Osallistuu kunnallistekniikan investointiohjelman, käyttösuunnitelman ja osavuosikatsauksen ja toimintakertomuksen laadintaan sovitussa laajuudessa. Toimii suunnitteluryhmän työnjohdollisena esimiehenä. Toimii kunnallistekniikan edustajana erikseen sovituissa projekteissa ja työryhmissä.

Suunnitteluinsinöörin viran pätevyysvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu yhdyskuntarakentamisen opintoja sisältävä maisterin tai insinöörin tutkinto tai aiempi vastaava tutkinto ja vähintään kahden vuoden alakohtainen työkokemus.

Töiden hoitaminen edellyttää hyviä tietotekniikan perustaitoja. Arvostamme kokemusta kunnallisen hallintomenettelyn tuntemisesta. Hyvä suomen kielen taito on tehtävän suorittamisen perusedellytys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ vaatii itsenäistä työskentelyä ja oma-aloitteellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän hoitamisessa on eduksi oman auton käyttömahdollisuus. Auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti, palkkaryhmä II. Tehtäväkohtainen loppupalkka on 3.500-4.000 €/kk.

Tehtäviin valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä, Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset avoinna olevaan virkaan tulee toimittaa sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 18.11.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi. (työavain 257579)

Lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Eero Vartiainen, puh. 050 414 0615. Sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 2.1.2020

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.