Vastaavaa hammaslääkäri, Perusturvapalvelujen toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

10.04.2019 14:52

Kategoria: Kuulutukset

Etsimme joukkomme käytännön kehittämistyöstä ja päivittäisestä johtamisesta kiinnostunutta hammaslääkäriä. Tehtäviisi kuuluu myös kliinistä potilastyötä. Toivomme sinulta monipuolista hallinnollista ja kliinistä osaamista, kokemusta esimiestyöstä, kehittämismyönteisyyttä ja erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä. Kirkkonummen suun terveydenhuollossa työskentelee 51 suun terveydenhuollon ammattilaista. Meillä on käytössä ”Kerralla enemmän” –toiminnanohjausmalli sekä Cerec. Potilastietojärjestelmänämme on Lifecare. Kirkkonummi on mukana myös Apotti-hankkeessa.

Työt alkavat 10.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Kielitaitovaatimuksena ovat hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään 3.5.2019 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta. Työavain 227779.


Lisätiedot:
Johtava hammaslääkäri Arja Liinavuori, puh. 050 350 3925 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi. Parhaiten tavoitat sähköpostilla.


Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.