Vastaava sairaanhoitaja, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, päihdepalvelut

29.01.2019 11:59

Kategoria: Kuulutukset

Haettavana Kirkkonummen kunnan päihdepalveluissa vastaavan sairaanhoitajan vakituinen virka. Haetaan sairaanhoitajaa vakituiseen virkaan 1.4.2019 alkaen. Hakijalta vaaditaan aikaisempaa kokemusta päihdetyöstä ja lisäksi eduksi katsotaan päihdetyön kehittämiseen liittyvä osaaminen. Ajokortti on työn luonteen vuoksi eduksi. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Kirkkonummen päihdepalvelut on polikliiniseen päihdetyöhön keskittynyt yksikkö, jossa hoidetaan päihde- ja peliriippuvaisia asiakkaita sekä heidän läheisiä. Vastaavan sairaanhoitajan työhön kuuluu lääkehoidosta vastaaminen yhdessä lääkärin kanssa, hallinnollisia tehtäviä sekä toiminnan suunnittelua ja kehittämistä.  Työhön kuuluu päihderiippuvuuden arviointia, päivystystä, ryhmien ohjaamista, yksilötyötä sekä kriisityöhön osallistumista. Työaika on 38,75 h työaika, keskimääräinen yleistyöaika. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaa

Tehtävässä kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja päihdepalveluiden johtaja Kari Kopra puh: 040-7075118 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella 22.2.2019 klo 12.00 mennessä

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi