Varhaiskasvatuksen vanhempainiltasarja – 8.6. luontopedagogiikka sekä kestävä kehitys ja 15.6. aiheina lasten liikkuminen sekä Kirkkonummiseikkailun suunnittelu

04.06.2021 09:05

Kategoria: Varhaiskasvatus Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Lapset

Kirkkonummen varhaiskasvatuksessa on käynnissä erilaisia kehittämishankkeita. Hankkeiden toimesta järjestetään vanhempainiltasarja, joka on suunnattu kaikille Kirkkonummelaisille perheille. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan teemojen aiheista!

Osallistumislinkki on lähetetty huoltajille. Avoimen varhaiskasvatuksen asiakkailla on puolestaan mahdollisuus hakea osallistumislinkki asukaspuistoista. Linkki on sama molempiin vanhempainiltoihin.

Tiistai 8.6, klo 17-18: Luontopedagogiikka ja kestävä kehitys

Kirkkonummen varhaiskasvatuksessa lapset viettävät yhden päivän viikossa ulkona oppien ja luonnossa leikkien. Miksi se on hyvä asia ja kuinka sitä voi toteuttaa kotona? Aiheesta on kertomassa varhaiskasvatuksen opettaja, ympäristökasvattaja Merja Leinonen ja hän antaa myös vinkkejä kirkkonummelaisista retkipaikoista.

Lisätietoja: merja.leinonen(at)kirkkonummi.fi

Tiistai 15.6, klo 17-18: Liiku mun kanssa! – Kirkkonummiseikkailu (Huom. uusi ajankohta)

Hankekoordinaattori Essi Kaipainen kertoo lyhyesti lasten liikkumisesta ja Liiku mun kanssa! -hankkeesta. Pääteema on Kirkkonummiseikkailun suunnittelu, joka on perheitä liikuttava seikkailu. Haluamme kuulla teiltä, millainen Kirkkonummiseikkailu voisi olla. Ideoiden pohjalta suunnittelemme kaikille avoimen, digitaalisen ja maksuttoman Kirkkonummiseikkailun.

Lisätietoja: essi.kaipainen(at)kirkkonummi.fi

Vanhempainiltasarja jatkuu syksyllä 2021

Vanhempainiltasarja jatkuu syksyn 2021 aikana, jolloin aiheina on lukeminen ja digi. Näistä tiedotamme myöhemmin lisää.

Kirkkonummen majakkalogo