Varhaiskasvatuksen palveluohjaus

Varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta saat apua ja tietoa varhaiskasvatuksen palveluistamme sekä esiopetuksesta.

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, vähintään 4 kuukautta ennen hoidon tarvetta. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu äkillisestä työllistymisestä tai opiskelusta eikä hoidon tarve ole ennakoitavissa, on hoitopaikkaa haettava viimeistään 2 viikkoa ennen hoidon tarvetta. Esiopetukseen ilmoittaudutaan tammi-helmikuussa, mutta voit hakea paikkaa tämänkin jälkeen.

Ota siis yhteyttä varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen suunnitellessasi lapsesi varhaiskasvatuksen aloittamista tai halutessasi keskustella lapsesi nykyisestä varhaiskasvatuksesta.

Suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa varhaiskasvatuksen palveluohjaus neuvoo ja ohjaa kaikissa kunnallisiin ja yksityisiin varhaiskasvatuspalveluihin liittyvissä asioissa. Varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen kuuluu asiakasohjaus, hakemusten vastaanotto ja käsittely.

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus
puh. 050 5774 755 arkisin 8.30 – 11.00 tai
varhaiskasvatuksen.palveluohjaus@kirkkonummi.fi

Ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa päivähoitopäällikkö ja päiväkodin johtajat ohjaavat perheitä varhaiskasvatuspalveluihin. Kotihoidontuen ja yksityisenhoidontuen asioissa teitä auttaa päivähoitopäällikkö numerossa 040 0807 631. Voit myös lähettää viestin sähköpostiin småbarnspedagogik.servicehandledning@kyrkslatt.fi