Varhaiskasvatuksen palveluohjaus

Suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa varhaiskasvatuksen palveluohjaus neuvoo ja ohjaa kaikissa kunnallisiin ja yksityisiin varhaiskasvatuspalveluihin liittyvissä asioissa. Varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen kuuluu asiakasohjaus, hakemusten vastaanotto ja käsittely.

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, vähintään 4 kuukautta ennen hoidon tarvetta. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu äkillisestä työllistymisestä tai opiskelusta eikä hoidon tarve ole ennakoitavissa, on hoitopaikkaa haettava viimeistään 2 viikkoa ennen hoidon tarvetta.

Ota siis yhteyttä varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen suunnitellessasi lapsesi varhaiskasvatuksen aloittamista tai halutessasi keskustella lapsesi nykyisestä varhaiskasvatuksesta.

puh. 050 5774 755 arkisin 8.30 – 11.00 tai
varhaiskasvatuksen.palveluohjaus@kirkkonummi.fi

Ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa päiväkodin johtajat ohjaavat perheitä varhaiskasvatuspalveluihin. Ota suoraan yhteyttä lähimpään päiväkotiin.
Voit lähettää kysymyksesi myös: smabarnspedagogik.servicehandledning@kyrkslatt.fi.
Kotihoidontuen ja yksityisen hoidontuen asioissa teitä auttaa päivähoitopäällikkö numerossa 040 0807 631.

puh. 050 5774 755 arkisin 8.30 – 11.00 tai
varhaiskasvatuksen.palveluohjaus @kirkkonummi.fi

smabarnspedagogik.servicehandledning @kyrkslatt.fi
eller på tfn 040 0807 631.