Varhaiskasvatuksen opettaja/kieli- ja kulttuuri, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, päivähoito, suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki, työavain 226838

13.05.2019 11:13

Kategoria: Kuulutukset

Oletko halukas kehittämään kuntamme kieli-ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta? Tarjolla on  kahdelle varhaiskasvatuksen opettajalle (jatkettu haku), joilla on lisäkoulutusta (15op) monikulttuurisuudesta, kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta tai S2-opetuksesta virka, jossa pääset kehittämään työtä uuden varhaiskasvatussuunnitelman pohjalta. Kunnassa työskentelee konsultoiva varhaiskasvatuksen S2-opettaja, joka kuuluu samaan tiimiin kieku-opettajien kanssa.  Erityispäivähoidon koordinaattori toimii esimiehenäsi.

Varhaiskasvatuksen opettajan /kieli- ja kulttuuri tehtävänä on vahvistaa kieli- ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta lapsiryhmissä toimien yhtenä ryhmän kasvattajista. Lisäksi tavoitteena on turvata eri kieli- ja kulttuuriryhmiin kuuluville lapsille toimiva monikielisyys, tasavertaiset lähtökohdat oppimiseen ja identiteetin vahvistuminen oman kieli- ja kulttuuritaustan pohjalta.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

- Osaavat tiimit

- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Loistavat TVT-välineet

- Kilpailukykyisen palkan (2761,35 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

- Työterveyshuollon palvelut

- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Odotamme sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa arjen tilanteissa.

- Vahvoja yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

- Halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja toimipaikan toimintaa.

Kelpoisuus virkaan määräytyy Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 26. Lisäksi edellytämme erillisiä opintoja (15 op) monikulttuurisuudesta, kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta tai S2-opetuksesta sekä varhaiskasvatuksen työkokemusta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 28.5.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Työavain 226838

Työ alkaa: 1.6.2019 sopimuksen mukaan.

Päiväkodinjohtaja Nina Hemmilä puh. 050 588 0662
Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman 050 577 4991
sp. etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.