Varhaiskasvatuksen opettaja, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, päivähoito, suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, suomenkieliset päiväkodit, Vuorenmäen päiväkoti

10.06.2019 15:11

Kategoria: Kuulutukset

Vuorenmäen päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2019-31.5.2020 .

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijä on mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja esi- ja alkuopetuksen välisestä yhteistyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään yhtenäistä oppimispolkua yhdessä muiden tiimiosaajien ja kasvunkumppanien kanssa.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastattelu tehtävään järjestetään vkoilla 25 ja 27.

Hakemukset toimitetaan 24.6.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Työavain 239737.

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Kirsi Kreutzman  puh. 040 1269516, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 1.8.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.