Varhaiskasvatuksen opettaja, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, päivähoito, suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, suomenkieliset päiväkodit, Nissnikun päiväkoti, Työavain 231171

14.05.2019 10:51

Kategoria: Kuulutukset

Haemme joukkoomme sinua varhaiskasvatuksen opettaja
alkaen 1.8.2019

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Olet hyvä tiimityöntekijä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä.  Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen

- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Loistavat TVT-välineet

- Kilpailukykyisen palkan (2613,57€) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

- Esiopetusryhmissä palkka (2654,47€)

- Työterveyshuollon palvelut

- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Odotamme sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa arjen tilanteissa.

- Vahvoja yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

- Halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja toimipaikan toimintaa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan  29.5.19 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Työavain 231171.

Huomioimme myös valmistumassa olevat opiskelijat, sekä kelpoisten varhaiskasvatuksen lastenhoitajien hakemukset pätevien hakijoiden puuttuessa.

Jaana Adler
päiväkodin johtaja
Nissnikun päiväkodin johtaja; Liinaharjan ja Junailijan yksiköt Nissenpolku 1 02430 Masala etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi p. 0504140341

Työ alkaa: 1.8.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.