Varhaiskasvatuksen opettaja, pedagogisesti tuettu ryhmä, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, päivähoito, suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

11.04.2019 12:50

Kategoria: Kuulutukset

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa (vakanssi 1000300181) pedagogisesti tuettuun ryhmään Keskustan alueelle. Pedagogisesti tuetussa lapsiryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja. Lapsia ryhmässä on 15, joista osalla on yleisen tai tehostetun tuen tarvetta.  Päiväkoti, jossa tulet työskentelemään tv. 2019-20 on Kantvikin päiväkoti. Vuosittain tuen jakamisen ryhmässä päätetään seuraavan toimintavuoden sijoituspaikka..

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi lasten erilaiset tarpeen huomioivan pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot. Olet hyvä tiimityöntekijä ja valmis tiiminvetäjän rooliin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, kehittämisestä ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista, vahvuuksista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä.  Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Kelpoisuus tehtävään Varhaiskasvatuslaki (540/2018) §26.

Tarjoamme sinulle:

-                     Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

-                     Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

-                     Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen

-                     Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

-                     Loistavat TVT-välineet

-                     Kilpailukykyisen palkan (2613,57 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä tai toista työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

-                     Työterveyshuollon palvelut

-                     Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Odotamme sinulta:

-                     Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa arjen tilanteissa.

-                     Vahvoja yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

-                     Korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaamista (nopea piirtäminen, kuvien käyttö, tukiviittomat)

-                     Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

-                     Halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja yksikön toimintaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan  26.4.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Työavain 227913.

Työ alkaa: 1.8.2019

Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman 050 577 4991
sp. etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.