Varhaiskasvatuksen opettaja, pedag. tuettu ryhmä, Kirkkonummen kunta, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, päivähoito

31.01.2019 15:01

Kategoria: Kuulutukset

Varhaiskasvatuksen opettaja Pedag tuettu ryhmä

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Päivähoito, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

Työavain 212893

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa (vakanssi 1000300191) pedagogisesti tuettuun ryhmään Masalan alueelle. Pedagogisesti tuetussa lapsiryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja. Lapsia ryhmässä on 15, joista osalla on yleisen tai tehostetun tuen tarvetta.  Päiväkoti, jossa tulet työskentelemään tv. 2019-20, selviää kevään aikana.

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi lasten erilaiset tarpeen huomioivan pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot. Olet hyvä tiimityöntekijä ja valmis tiiminvetäjän rooliin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, kehittämisestä ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista, vahvuuksista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä.  Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:

-                     Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

-                     Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

-                     Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen

-                     Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

-                     Loistavat TVT-välineet

-                     Kilpailukykyisen palkan (2587,69 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä tai toista työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

-                     Työterveyshuollon palvelut

-                     Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Odotamme sinulta:

-                     Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa arjen tilanteissa.

-                     Vahvoja yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

-      Korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaamista (nopea piirtäminen, kuvien käyttö, tukiviittomat)

-                     Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

-                     Halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja yksikön toimintaa.

Kelpoisuus tehtävään Varhaiskasvatuslaki (540/2018) §26.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 15.2.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi

Erityispäivähoidon koordinaattorir Marjatta Reiman, puh. 050 577 4991

Vs. päiväkodinjohtaja Terhi Hakkarainen,  puh. 0400 667 539

Sp. etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 1.8.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.