Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirkkonummen kunta, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut

08.11.2018 16:13

Kategoria: Kuulutukset

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Varhaiskasvatus, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

Työavain 199902

Oletko halukas kehittämään kieli-ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta? Meillä Kirkkonummella olisi tarjolla sinulle sopiva vakituinen työpaikka kieli- ja kulttuuriryhmien varhaiskasvatuksen opettajana (kieku), jossa pääsisit kehittämään työtä uuden varhaiskasvatussuunnitelman pohjalta viran ensimmäisenä tekijänä. Kunnassa työskentelee konsultoiva varhaiskasvatuksen S2-opettaja, joka kuuluu kanssasi samaan tiimiin. Erityispäivähoidon koordinaattori toimii esimiehenäsi.

Kieli- ja kulttuuriryhmien varhaiskasvatuksen opettaja tulee työskentelemään lisäresurssina päiväkodeissa niissä lapsiryhmissä, joissa monikielisten lasten määrä on suuri. Toimintavuonna 2018-19 päiväkodit ovat keskustan alueella olevat Finnsbackan ja Gesterbyn päiväkodit.

Kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on vahvistaa kieli- ja kulttuuritietoista varhaiskasvatustoimintaa lapsiryhmissä toimien yhtenä ryhmän kasvattajista. Lisäksi tavoitteena on turvata eri kieli- ja kulttuuriryhmiin kuuluville lapsille toimiva monikielisyys, tasavertaiset lähtökohdat oppimiseen ja identiteetin vahvistuminen oman kieli- ja kulttuuritaustan pohjalta.

Kelpoisuus virkaan määräytyy Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 26. Lisäksi edellytämme erillisiä opintoja (15 op) monikulttuurisuudesta, kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta tai S2-opetuksesta sekä työkokemusta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 3.12.2018 klo 12.00 mennessä (hakuaikaa jatkettu) ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi

Tiedustelut: Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman, 050 577 4991 ja päiväkodinjohtaja Nina Hemmilä, 050 588 0662

sp. etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: heti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman p. 050 577 4991

Päiväkodinjohtaja Nina Hemmilä p.  0505880662

Työ alkaa: 2.1.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.