Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirkkonummen kunta, Sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, Varhaiskasvatus, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit

06.11.2018 14:43

Kategoria: Kuulutukset

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Varhaiskasvatus,  Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit

Työavain 202360

Kantvikin  päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan vakinainen virka 2.1.2019 alkaen.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijä on mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja esi- ja alkuopetuksen välisestä yhteistyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään yhtenäistä oppimispolkua yhdessä muiden tiimiosaajien ja kasvunkumppanien kanssa.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Lastentarhanopettajan virkoihin kelpoisuusehdot täyttävälle hakijalle on mahdollista myöntää ensimmäistä tai toista työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 30.11.2018 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Eija Renvall  puh. 040 520 1309, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 2.1.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.