Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirkkonummen kunta, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, päivähoito, suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, suomenkieliset päiväkodit, Nissnikun päiväkoti

13.02.2019 15:11

Kategoria: Kuulutukset

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Olet hyvä tiimityöntekijä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä.  Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:

-                     Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

-                     Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

-                     Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen

-                     Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

-                     Loistavat TVT-välineet

-                     Kilpailukykyisen palkan (2613,57 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

-                     Esiopetusryhmissä palkka (2 654,47)

-                     Työterveyshuollon palvelut

-                     Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Odotamme sinulta:

-                     Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa arjen tilanteissa.

-                     Vahvoja yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

-                     Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

-                     Halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja toimipaikan toimintaa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut aloitetaan viikolla 11.

Huomioimme myös valmistumassa olevat opiskelijat, sekä kelpoisten varhaiskasvatuksen lastenhoitajien hakemukset pätevien hakijoiden puuttuessa.

Hakemukset toimitetaan 8.3.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Työavain 215735.

Päiväkodin johtaja Jaana Adler, p. 0504140341, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 1.4.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.