Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirkkonummen kunta, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, Neidonkallion päiväkoti

15.04.2019 13:48

Kategoria: Kuulutukset

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Päivähoito, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit

Työavain 228079

Neidonkallion päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan vakinainen virka 1.8.2019 alkaen.

Haemme joukkoomme sinua varhaiskasvatuksen opettaja

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Olet hyvä tiimityöntekijä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä.  Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen

- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Loistavat TVT-välineet

- Kilpailukykyisen palkan (2613,57 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

- Esiopetusryhmissä palkka (2 654,47)

- Työterveyshuollon palvelut

- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Odotamme sinulta:

-  Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa arjen tilanteissa.

-  Vahvoja yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

-  Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

-  Halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja toimipaikan toimintaa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Huomioimme myös valmistumassa olevat opiskelijat, sekä kelpoisten varhaiskasvatuksen lastenhoitajien hakemukset pätevien hakijoiden puuttuessa.

Hakemukset toimitetaan 30.4.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Nina Hemmilä puh.  0505880662, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 1.8.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka