Varhaiskasvatuksen opettaja, Kantvikin päiväkoti, työavain 257700

Varhaiskasvatuksen opettaja
Kantvikin päiväkoti
Työavain 257700

Haemme joukkoomme sinua varhaiskasvatuksen opettaja, sijoituspaikkana työsuhteesi alkaessa Kantvikin päiväkoti.

Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Olet hyvä tiimityöntekijä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä.  Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen

- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Loistavat TVT-välineet

- Kilpailukykyisen palkan (2613,57 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

- Esiopetusryhmissä palkka (2 654,47 €)

- Työterveyshuollon palvelut

- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastattelu tehtävään sovitaan erikseen.

Hakemukset toimitetaan 21.11.19 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Eija Renvall puh. 040-5201309, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 2.1.2020

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.