Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kirkkonummen kunta, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, päivähoito, suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

01.02.2019 13:37

Kategoria: Kuulutukset

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (vakanssi 2000993013) tehostun tuen ryhmään Veikkolan alueelle Vuorenmäen päiväkotiin. Ryhmä on uusi ja lapset aloittavat siinä 1.8.2019. Tarjolla siis loistava tilaisuus uuden toiminnan ja toimintatapojen luomiseen uuden ryhmän perustamisen yhteydessä.

Tehostetun tuen lapsiryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksen erityisopettajan lisäksi varhaiskasvatuksen opettaja ja yksi lastenhoitaja. Lapsia ryhmässä on 12, joista 5-7 lapsella on tehostetun tai erityisen tuen tarvetta. Päiväkodissa työskentelee myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot kasvun ja oppimisen tuen osaamisen lisäksi. Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi lasten erilaiset tarpeen huomioivan pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, kehittämisestä ja arvioinnista yhdessä ryhmän varhaiskasvatuksen opettajan ja tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista, vahvuuksista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä.  Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan

- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen

- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Loistavat TVT-välineet

- Kilpailukykyisen palkan (2777,02 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä tai toista työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa

- Työterveyshuollon palvelut

- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Odotamme sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa arjen tilanteissa.

- Vahvoja yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.

- Korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaamista (nopea piirtäminen, kuvien käyttö, tukiviittomat)

- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti.

- Halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja yksikön toimintaa.

Kelpoisuus tehtävään Varhaiskasvatuslaki (540/2018) §30.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 19.2.2018 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi

Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman, 050 577 4991

Päiväkodinjohtaja Kirsi Kreutzman, puh. 040 126 9516

Työ alkaa: 1.6.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.