Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kirkkonummen kunta, Sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, Päivähoito, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

09.01.2019 09:48

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunnassa on haettavana varhaiskasvatuksen eritysopettajan virka (vakanssi nro 2000993013) 1.6.2019 alkaen. Sijoituspaikkana on tällä hetkellä Vuorenmäen päiväkodin tehostetun tuen ryhmä. Tehostetun tuen ryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksen erityisopettajan lisäksi varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Lapsia on 12, joista 5-7 on tehostetun tai erityisen tuen tarvetta. Päiväkodissa työskentelee myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Kyseinen ryhmä on uusi ja lapset aloittavat siinä 1.8.2019. Olisitko halukas perustamaan uutta ryhmää?

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot kasvun ja oppimisen tuen osaamisen lisäksi.

Kelpoisuus varhaiskasvatuksen erityisopettajan virkaan on Varhaiskasvatuslain § 30 mukainen kelpoisuus. Hakijoina huomioidaan myös hakuajan jälkeen ennen virkasuhteen alkamista valmistuvat. Tällöin työ alkaa määräaikaisena siihen saakka, kun henkilö saa kelpoisuuden.

Hakemukset toimitetaan 25.1.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Työavain 207384

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman, 050 577 4991

Päiväkodinjohtaja Kirsi Kreutzman, puh.040 126 9516

sp. etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 1.6.2019

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.