Varattavat tilat

Kuntalaiset voivat maksutta käyttää pääkirjaston tutkijan- ja kokoushuoneita.

Pääkirjasto

Tutkijanhuoneet ovat yhden hengen huoneita, kokoushuoneet puolestaan ovat 10 ja 15 hengen tiloja. Kirkkonummelaiset yhdistykset ja järjestöt voivat käyttää myös Porkkala-salia yleisötilaisuuksiin. Saliin mahtuu n. 60 henkeä. Kaikkia edellä mainittuja tiloja voi varata vahtimestarin kautta, 040 126 9395.

Masalan kirjasto

Masalan kirjastossa on kaksi opiskelu- ja lukutilaksi sopivaa huonetta, joita paikalliset yhdistykset ja seurat voivat lainata myös kokouskäyttöön. Molemmissa tiloissa on videotykki, valkokangas ja tietokone. Tilojen käyttö on maksutonta.

Veikkolan kirjasto

Veikkolan kirjaston Rotko-sali toimii monitoimitilana. Tilaa lainataan kokous- ja kerhokäyttöön paikallisille seuroille ja yhdistyksille, ja sitä voi myös käyttää rauhallisena luku- ja opiskelutilana. Tilan käyttö on maksutonta.Tilaa salissa on noin 60 neliötä. Varustukseen kuuluvat valkokangas, videotykki, tietokone ja kokoontaitettavat pöydät tuoleineen. Oma ulko-ovi antaa mahdollisuuden käyttää tilaa myös kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella.

Kansalaiset
Kirjastot