Vanhustenviikkoa vietetään Kirkkonummellakin

02.10.2018 15:30

Kategoria: Seniorit Perusturva

Vanhustenviikkoa vietetään valtakunnallisesti 7.-14.10. teemalla Iloa toimeliaisuudesta - Aktivitet ger Glädje

Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Tänä vuonna teemaviikon avaa valtakunnallinen Vanhustenpäivän pääjuhla, jota vietetään sunnuntaina 7.10.2018 Kuopiossa. Vanhustenviikon suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Tuolijumppaa kaikille halukkaille

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten hyvinvointipalveluissa Vanhustenviikkoa vietetään lokakuussa erilaisin ikäihmisille suunnatuin toiminnoin. Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden toimintayksiköt (Lehmuskartano, palvelutalo, Volskoti sekä kotihoito) järjestävät kukin tapahtumia omien yksiköidensä asukkaille ja asiakkaille. Kaikille ikäihmisille avoimia tilaisuuksia järjestetään Kirkkonummella useampia.

Kirkkonummen kunnan fysioterapeuttien pitämiin tuolijumppiin ovat Vanhustenviikolla tervetulleita kaikki halukkaat. Tuolijumppia pidetään

• Lehmuskartanon ala-aulassa tiistaina ja torstaina klo 11
  • palvelutalon aulassa maanantaina ja perjantaina klo 11
  • Volskodin yhteistilassa maanantaina ja perjantaina klo 10.

Tietoiskuja ja irrottelua Entisten nuorten discossa

Ikäihmisten hyvinvointipalvelut järjestävät lisäksi viikon aikana kaksi maksutonta päätapahtumaa, joihin odotetaan runsasta osanottoa.

Viikon ensimmäinen suuri yhteistapahtuma on keskiviikkona 10.10. kunnantalon Kirkkonummi-salissa. Tällöin kuullaan aamupäivän ajan toimeliaisuuteen liittyviä tietoiskuja fysio-, toiminta- ja ravitsemusterapian sekä mielen hyvinvoinnin näkökulmista.

Tilaisuuden avaa kunnanjohtaja Tarmo Aarnio klo 9 ja keskustelua vauhdittaa Sydänyhdistyksen lauluryhmä PulssiPum. Vanhustenviikon loppupuolella irrotellaan vielä Varellassa perjantaina 12.10. klo 14 alkaen Entisten nuorten discossa.

Kaikki Vanhustenviikon tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia tilaisuuksia. Kirkkonummen ikäihmisten hyvinvointipalvelut toivottaa riemullista Vanhustenviikkoa, juhlitaan sitä yhdessä!

mummo ja pappa