Vammaispalvelut

Kirkkonummen vammaispalvelut.

Vammaispalvelun sosiaalityö palvelee henkilöitä, jotka vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi tarvitsevat vammaispalvelulain tai kehitysvammalain mukaisia palveluja, tai omaishoidon tukea.

Vammaispalvelujen tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan jäsenenä, sekä ehkäistä ja poistaa vammaisuuden aiheuttamia haittoja ja esteitä. Voit ottaa yhteyttä vammaispalveluihin, jos sinulla tai läheiselläsi on vamma tai sairaus, joka aiheuttaa pitkäaikaisesti erityisiä vaikeuksia suoriutua tavanomaisista elämän toiminnoista.

Vammaispalvelut järjestää palveluja ja tukitoimia, jotka auttavat vammaista henkilöä selviytymään arjessa. Osa palveluista on kunnan erityisen järjestämisvelvollisuuden piirissä, ja osa harkinnanvaraisia tukitoimia. Voit hakea palveluja ja tukitoimia kirjallisesti lomakkeella tai vapaamuotoisella hakemuksella. Vammaispalvelujen työntekijä selvittää palvelutarpeen kanssasi.

Ajankohtaista tietoa korona-tilanteesta

Mikäli olet henkilökohtaisen avun asiakas ja tarvitset suojavarusteita suojautumisen vuoksi, ole yhteydessä vammaispalveluihin ma ja to klo 10-11 numeroon 09 29671 tai omaan sosiaalityöntekijään.

Ohje henkilökohtaisen avun työnantajille ja avustajille

Kirje henkilökohtaisen avun palveluntuottajille

Suojavarusteiden toimittaminen henkilökohtaisen avun asiakkaille

Vammaispalveluhakemus