Vaikuta vesien tilaan - Kirkkonummen kunnan karttakysely

29.08.2019 12:43

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Matkailu Liikunta ja ulkoilu Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Palvelut Vapaa-aika

Kirkkonummen kunta ja Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry keräävät karttapohjaisella kyselyllä tietoa Kirkkonummen kunnan vesi- ja ranta-alueista. Kyselyn avulla voit tallentaa havaintosi, toiveesi ja huolesi vesienhoidon suunnittelun tueksi.

Juuri sinä tiedät parhaiten, miten uimapaikkasi ja lähipurosi voivat!

Linkki kyselyyn 

Koottua tietoa hyödynnetään kunnan vesistöjen hoidon toimenpideohjelmaan valittavien vesienhoidon painopisteiden määrittelyssä sekä kunnostushankkeiden toimenpiteiden valmistelussa.

Kysely on auki 30.8.2019 saakka. Voit vastata kaikkiin tai vain haluamiisi kysymyksiin. Voit myös palata uudestaan kyselyyn lisätäksesi uusia tietoja.

Kysely toimii parhaiten Firefox tai Chrome Internet-selaimella. Koska kartta on suuri, parhaiten toimii iso näyttö, mutta tiedot voi täyttää toki älypuhelimellakin. 

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tietosuojalainsäädäntöä noudattaen. Päätät itse, jätätkö nimesi vai vastaatko nimettömästi. Yhteystiedot jättäneiden kesken arvotaan kolme 20 euron arvoista lahjakorttia.

Kysely on osa ”Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hanketta”, joka saa rahoitusta hallituksen kärkihankkeena.

 

Lisätietoja:

Sari Soini
Ympäristöpäällikkö
040 1269 678
sari.soini(at)kirkkonummi.fi

Maija Venäläinen
Hankepäällikkö
Verkostoilla tehoa vesienhoitoon
0445285019
maija.venalainen@luvy.fi

Sini Pöytäniemi
Projektipäällikkö ja paikkatietosuunnittelija
045 7750 0106
sini.poytaniemi@luvy.fi

 

 

karttakysely kanootit