Vaikea perintö - Porkkalan vuokra-aika

03.10.2017 13:31

Kategoria: Kulttuuri Vapaa-aika

Porkkalan vuokra-aika on merkittävä osa Kirkkonummen ja koko Suomen lähihistoriaa. Tuon ajanjakson tutkiminen on kuitenkin vasta aluillaan. Yleisölle avoimessa seminaarissa keskustellaan siitä, miten lähihistorian vaikeita aikoja ja asioita voidaan tallentaa ja tutkia. Alustajina arkeologi John Lagerstedt, Porkkalaan erikoistunut ammattiopas Berndt Gottberg ja suunnistusseura Lynxin Parenteesi suunnistuskartalle -hankkeen etsijä ja kartoittaja Jukka Saramäki. Juontajana toimii kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta.

Kirkkonummen kansalaisopisto ja kulttuuritoimi yhdistävät voimansa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi järjestämällä maksuttoman yleisöluennon kirkkonummelaisille valtuusto-salissa torstaina 5.10.2017 klo 17 - 20.

Tilaisuus tullaan suoratoistamaan klo 17:00 alkaen:https://www.youtube.com/channel/UCnc9l2K6525iGwZUSO7pY8Q

Tilaisuus järjestetään valtuustosalissa, kulku kunnantalon kauppakeskuksen puoleisesta sivuovesta. Lisätietoja ja vapaaehtoinen ilmoittautuminen: www.kirkkonummi.fi/kansalaisopisto

Tervetuloa!

Nimismies Birger Edvardssonin albumi, Kirkkonummen kunta