VAIKEA HISTORIA 1918 Kirkkonummi

11.10.2018 17:00 - 11.10.2018 20:00
Kirkkonummen kunnantalo, Kirkkonummi-sali

Kategoria: Vapaa-aikaSenioritMatkailuKulttuuri

Lähihistorian tutkiminen on vaikeaa, koska se edelleen koskettaa niin konkreettisesti monien perheiden elämänkohtaloita. Vuosi 1918 ei Kirkkonummella ollut niin traaginen kuin joillakin muilla paikkakunnilla. Ehkä siksi varsinaista tutkimustietoakaan siitä ei ole kovin paljon.

• 17.15 Tietokirjailija, sotatieteiden tohtori Ove Enqvist kertoo Mäkiluodon tapahtumista 1918.
  • 18.30 Sture Lindholm, FM, historianopettaja ja tietokirjailija jatkaa aiheella ”Vaikea vuosi 1918 läntisellä Uudellamaalla”.

Tilaisuuden juontaa kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta ja loppupuheenvuoron pitää Kari Rantanen Kirkkonummen kansaisopistolta.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan vaikeasta historiasta! Luento järjestetään yhteistyössä Kirkkonummen kulttuuritoimen kanssa. Seminaari järjestetään valtuustosalissa, kulku kunnantalon kauppakeskuksen puoleisesta sivuovesta.

Alustukset pidetään suomeksi, keskustelu on kaksikielinen.

Tilaisuus tullaan suoratoistamaan.

Aulassa myytävillä kirjoja aiheesta.

Ilmoitathan osallistumisestasi, jotta osaamme varautua osallistujamäärään: