Uutisia

16.05.2018 13:30

Urheilumuistot – 11 urheilijan tarina - näyttely kertoo entisten aktiiviurheilijoiden tarinat

Uudenmaan Muistiluotsin näyttely Urheilumuistot – 11 urheilijan tarina kertoo muistitoiminnassa mukana olevan 11 entisen aktiiviurheilijan elämäntarinan. Mukana on kuvia sekä urheilu-uran ajalta että nyt.
08.05.2018 16:00

Turvallisesti liikenteessä kaiken ikää

Tervetuloa virkistämään muistia turvallisen liikkumisen hyvistä käytännöistä Kirkkonummen palvelukeskukseen torstaina 17.5. Samalla pääset tutustumaan erilaisiin autoilun apuvälineisiin.
27.04.2018 16:32

Osallistu ja vaikuta Kirkkonummen kehittymiseen

Kirkkonummen kunta toteuttaa uutta kuntastrategiaa kahden uuden ohjelman, elinvoimaohjelman ja hyvinvointiohjelman kautta. Niissä pyritään löytämään käytännön keinoja, miten Kirkkonummesta tulee entistä viihtyisämpi, vetovoimaisempi ja toimivampi kunta asukkaille ja yrittäjille.
kehittyväkirkkonummi, kuntakehitys