Uutisia

11.11.2019 15:35

Vireä kulttuurielämä lisäisi kunnan vetovoimaa

Kirkkonummen Kipinä -yhdistyksen tiloissa järjestetyssä kulttuuristrategian tilaisuudessa oli teemana ”Taiteen ja kulttuurin ammattilaiset”. Paikalla olijat pohtivat, kuinka kuntaa voitaisiin kehittää hyväksi asuinpaikaksi, jossa kulttuuria arvostetaan.
RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.