Uutiset

 

 

 

 

 

14.06.2022 09:24 Tervetuloa Ragvaldsiin Luonnonkukkien päivänä 19.6.2022!
Pohjoismaista luonnonkukkien päivää vietetään kesäkuussa eri puolilla Pohjoismaita. Myös Kirkkonummella on tänäkin vuonna luonnonkukkapäivään liittyvää koko perheen ohjelmaa sunnuntaina 19.6. klo 12–15.
10.06.2022 14:37 Millaisia kulttuuri- ja vapaa-ajanpalveluita sinä kaipaat, vastaa kyselyyn
Miten nykyisiä kylien kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluita tulisi mielestäsi kehittää? Entä millä tavalla taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta kylissä voidaan edistää? Uudenmaan Kulttuuri kylässä -kehittämistehtävä selvittää kyselyn avulla asukkaiden tyytyväisyyttä ja toiveita liittyen Länsi- ja Keski-Uudenmaan kylien kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluihin.
RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.