13.11.2019 09:03 Kirkkonummen strategiariihissä puitiin kulttuuria
Kirkkonummen kulttuuristrategiaa tehdään yhdessä kuntalaisten kanssa. Asukastilaisuudet eli strategiariihet olivat avoimia kaikille kiinnostuneille syksyn 2019 aikana eri puolilla kuntaa. Niissä puitiin yhdessä paikallisen kulttuurityön tärkeitä teemoja ja nautittiin kulttuuriohjelmasta.
11.11.2019 15:35 Vireä kulttuurielämä lisäisi kunnan vetovoimaa
Kirkkonummen Kipinä -yhdistyksen tiloissa järjestetyssä kulttuuristrategian tilaisuudessa oli teemana ”Taiteen ja kulttuurin ammattilaiset”. Paikalla olijat pohtivat, kuinka kuntaa voitaisiin kehittää hyväksi asuinpaikaksi, jossa kulttuuria arvostetaan.
07.11.2019 12:19 Kulttuurin syysfoorumi pirskahtaa kunnantalolle 21.11.
Kirkkonummen kulttuuristrategian valmistelu etenee vauhdilla. Syysfoorumissa kaikki asiasta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan kulttuuristrategian yleisökyselyn tuloksia sekä strategiatyön loppusuoran suunnitelmia.

06.11.2019 15:28 Paikallishistoriaa luutuurasta Porkkalan palautukseen
Kirkkonummen kulttuuritoimi järjesti 12.10.2019 paikallishistoriallisen teemapäivän ”1918 Kirkkonummen maisemissa”, osana Vaikea historia -sarjaa. Voit lukea päivästä lisää Liisa Kososen artikkelista Kirkkonummen Sanomissa.
RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.