05.11.2019 15:16 Kulttuurin yhdistykset esille
Kirkkonummen kulttuuriyhdistysten luettelo kunnan nettisivuilla päivitettiin juuri osoitteessa kirkkonummi.fi/kulttuuriyhdistykset. Jos oman yhdistyksenne tiedot puuttuvat tai niissä on korjattavaa, niin ilmoittakaa oikeat tiedot sähköpostilla kulttuuri@kirkkonummi.fi.
01.11.2019 13:39 Kunnan tapahtumakalenteri kaikkien käytössä
Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteriin voivat kaikki tahot lisätä omia tapahtumiaan osoitteessa kirkkonummi.fi/tapahtumat. Tapahtumakalenteria uudistettiin juuri niin, että kuvat saatiin paremmin esiin.
01.11.2019 12:38 Majakkakirjaan etsitään valokuvia
Suomen Majakkaseura ry valmistelee kirjaa Porkkalan majakoista – Rönnskäristä ja Kallbådanista. Kirjassa käsitellään majakoiden historiaa ja nykypäivää sekä kerrotaan majakoilla asuneista ja työskennelleistä ihmisistä.
21.10.2019 15:19 Monikielisyys haasteena kulttuurin tarjonnassa
Kirkkonummen kulttuuristrategian keskustelutilaisuuksien sarjassa oli vuorossa teema ”Kotikieli ja kulttuuri”. Kulttuurikeskus Luckanissa torstaina järjestetyssä tapahtumassa pohdittiin sitä, mitä haasteita monikielisyys tuo kulttuuritapahtumiin.
21.10.2019 10:15 Kulttuuristrategian kysely loppusuoralla
Kirkkonummen ensimmäistä kulttuuristrategiaa tehdään osallistaen. Strategiantyön pohjana käytetään kuntalaisten näkemyksiä, uutta lakia kuntien kulttuuritoiminnasta sekä tuoretta kuntastrategiaa ohjelmineen. Vielä ehdit vastata, kansalaiskysely päättyy lokakuun lopussa!

RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.