07.11.2019 12:19 Kulttuurin syysfoorumi pirskahtaa kunnantalolle 21.11.
Kirkkonummen kulttuuristrategian valmistelu etenee vauhdilla. Syysfoorumissa kaikki asiasta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan kulttuuristrategian yleisökyselyn tuloksia sekä strategiatyön loppusuoran suunnitelmia.

06.11.2019 15:28 Paikallishistoriaa luutuurasta Porkkalan palautukseen
Kirkkonummen kulttuuritoimi järjesti 12.10.2019 paikallishistoriallisen teemapäivän ”1918 Kirkkonummen maisemissa”, osana Vaikea historia -sarjaa. Voit lukea päivästä lisää Liisa Kososen artikkelista Kirkkonummen Sanomissa.
05.11.2019 15:16 Kulttuurin yhdistykset esille
Kirkkonummen kulttuuriyhdistysten luettelo kunnan nettisivuilla päivitettiin juuri osoitteessa kirkkonummi.fi/kulttuuriyhdistykset. Jos oman yhdistyksenne tiedot puuttuvat tai niissä on korjattavaa, niin ilmoittakaa oikeat tiedot sähköpostilla kulttuuri@kirkkonummi.fi.
01.11.2019 13:39 Kunnan tapahtumakalenteri kaikkien käytössä
Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteriin voivat kaikki tahot lisätä omia tapahtumiaan osoitteessa kirkkonummi.fi/tapahtumat. Tapahtumakalenteria uudistettiin juuri niin, että kuvat saatiin paremmin esiin.
01.11.2019 12:38 Majakkakirjaan etsitään valokuvia
Suomen Majakkaseura ry valmistelee kirjaa Porkkalan majakoista – Rönnskäristä ja Kallbådanista. Kirjassa käsitellään majakoiden historiaa ja nykypäivää sekä kerrotaan majakoilla asuneista ja työskennelleistä ihmisistä.
RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.