Uutiset

 

 

 

 

 

17.04.2018 08:23 Koulut kohtaavat robotiikkakilpailussa
Perjantaina 27.4. Kirkkonummen kunnantalon aula täyttyy oppilaista ja roboteista, kun 29 joukkuetta yhdeksästä koulusta kisaavat Lego Mindstorm EV3 -kilpailussa.
12.04.2018 09:31 Nissnikun koulun kuntoraportti valmistui
Nissnikun koulussa on talven aikana tehty laaja kuntotutkimus, ja raportti on juuri valmistunut. Tutkimuksissa on havaittu huomattavia sisäilman laatuun vaikuttavia puutteita ja riskejä.
12.04.2018 02:00 KUUMA-kunnat muuttovetovoimaisia
Kohtuuhintainen KUUMA-seutu menestyy kilpailussa nuorista lapsiperheistä, koulutetuista ja hyvin toimeentulevista - muuttovoittoa myös pääkaupunkiseudulta
RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.