Uutiset

 

 

 

 

 

09.12.2019 11:07 Marsalkan hopeatorvet soi itsenäisyyspäivän juhlassa
Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhla Kirkkonummella jatkui seppelten laskun ja jumalanpalveluksen jälkeen kunnantalolla, jossa Santeri Paljakka Kirkkonummen musiikkiopistosta esitti trumpetilla kappaleen Marsalkan hopeatorvet.
05.12.2019 14:35 Tarinat hakuun Upinniemen valokuvanäyttelyssä
Kirkkonummen kunnantalon aulassa on 5.12.2019-31.1.2020 esillä pieni valokuvanäyttely Upinniemen varuskunnan 60-vuotisesta historiasta. Näyttelyn yhteydessä kerätään vieraskirjaan lyhyitä Upinniemeen liittyviä tarinoita, joita voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen kulttuuri@kirkkonummi.fi. Mukaan voi liittää myös vanhoja valokuvia.
RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.