Uutiset

 

 

 

 

 

21.10.2019 15:19 Monikielisyys haasteena kulttuurin tarjonnassa
Kirkkonummen kulttuuristrategian keskustelutilaisuuksien sarjassa oli vuorossa teema ”Kotikieli ja kulttuuri”. Kulttuurikeskus Luckanissa torstaina järjestetyssä tapahtumassa pohdittiin sitä, mitä haasteita monikielisyys tuo kulttuuritapahtumiin.
21.10.2019 10:15 Kulttuuristrategian kysely loppusuoralla
Kirkkonummen ensimmäistä kulttuuristrategiaa tehdään osallistaen. Strategiantyön pohjana käytetään kuntalaisten näkemyksiä, uutta lakia kuntien kulttuuritoiminnasta sekä tuoretta kuntastrategiaa ohjelmineen. Vielä ehdit vastata, kansalaiskysely päättyy lokakuun lopussa!

RSS Ajankohtaisten RSS-syöte

Voit tilata RSS-syötteen itseäsi kiinnostavista uutisista ja tapahtumista. RSS-syötteen avulla näet, mitä uutta sisältöä kirkkonummi.fi:ssä on julkaistu ilman, että sinun tarvitsee käydä sitä etsimässä sivustolta.

Voit tilata RSS-syötteen sähköpostiisi, nettiselaimeesi tai laitteeseesi ladattuun erilliseen sovellukseen. Käyttämäsi sovellus tarjoaa tarkemman ohjeen syötteen tilaamiseen.

Tilaat RSS-syötteen kirkkonummi.fi-sivustolta klikkaamalla haluamaasi uutis- tai tapahtuma-aihealuetta ja sen jälkeen RSS-ikonia.