Uusia lyhytkursseja tarjolla

25.03.2021 11:27

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Heippa kuntalaiset!

Ensimmäiset maksuttomat etälyhytkurssit saivat mukavan vastaanoton ja kiitos siitä kuuluu teille koteihin. Haluaisimme jo todella kovasti päästä kiinni normaaliarkeen ja ohjaamaan kasvotusten, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista. Hyvinvointinne ja jaksamisenne ovat meille tärkeitä, joten tarjoamme uusia maksuttomia kuuden viikon lyhytkursseja 6.4 alkaen. Tällä kertaa tarjolla on kolme välineetöntä jumppaa: äijäjumppa, kuntopiiri ja kehonhallinta & core sekä kaksi välineellistä jumppaa: kahvakuula ja fullbody (käsipainot).

Halutessasi voit ilmoittautua yhteen, kahteen, kolmeen, neljään tai vaikka kaikkiin kursseihin. Mukaan mahtuvat niin konkarit kuin uudet jumppaajatkin, sillä ammattitaitoiset ohjaajat opastavat runsaasti erilaisia variaatioita liikkeisiin.

Ilmoittautuminen sekä lisätiedot kursseista: https://www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/ tai miikka.tulla@kirkkonummi.fi / 040 779 4971

Kestetään vielä hetki etänä, niin syksyllä toivottavasti pääsemme jumppaamaan yhdessä!

Tsemppiterveisin liikunnanohjaajatiimi