Uusi lukuvuosi alkaa tiistaina 11.8.2020

04.08.2020 15:54

Kategoria: Opetus Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Lapset Nuoret

Toivotamme kaikki oppilaat ja opiskelijat tervetulleiksi aloittamaan uuden lukuvuoden niin esiopetuksessa, kouluissa kuin lukioissakin.

Lukuvuosi 2020-2021 alkaa Kirkkonummella ensi tiistaina 11.8. Täältä löydät tarkat kellonajat ja tiedot kouluvuoden työ- ja loma-ajoista.

Aloitamme lukuvuoden tavalliseen tapaan lähiopetuksena noudattaen viranomaisten ohjeita ja suosituksia opetuksen ja koulukuljetusten järjestämisen osalta. Seuraamme kuitenkin tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä ja teemme siihen liittyviä toimenpiteitä, jos tilanne niin vaatii.

Wilma-järjestelmä avainroolissa kodin ja koulun välisessä viestinnässä

Kodin ja koulun välisessä viestinnässä käytetään Wilmaa. Uudet huoltajat luovat itse omat tunnuksensa järjestelmään.

Tarkemmat ohjeet Wilma-tunnusten luomiseen ja järjestelmän käyttöön löytyvät kunnan verkkosivuilta:  https://www.kirkkonummi.fi/kodin-ja-koulun-valinen-viestinta-wilma.

Tästä pääset suoraan Wilmaan.
Tästä uusi huoltaja pääsee luomaan itselleen tunnuksen Wilma-järjestelmään. 

Koulukuljetukset

Kuljetusoppilaista suurin osa käyttää joukkoliikennettä (HSL). Oppilaat saavat matkakortin oman koulun kansliasta jo ennen koulun alkua. Lisäksi koulukuljetuksia hoitavat First Profit Oy, MR Taxi Oy ja Harri Vuolle Oy. Koulukuljetusten tilausliikenteen oppilaiden huoltajille lähetetään noutoajat ja paikka tekstiviestillä viikon 32 loppuun mennessä. Lisätietoja kuljetuksesta saat kunnan verkkosivuilta tai sähköpostitse osoitteesta koulukuljetus@kirkkonummi.fi.

HSL:n bussit siirtyvät Kirkkonummella talviaikatauluihin jo 10.8.2020.

Esiopetukseen osallistuvalla oppilaalla maksuton koulukuljetus tarkoittaa huoltajille myönnettävää avustusta lapsen kuljettamiseen tai saattamiseen ja se on aikuisen sisäisen joukkoliikenteen kuukausilipun suuruinen. Lue lisää esiopetuksen kuljetuksista.

Erityisruokavalio

Jos oppilas noudattaa erityisruokavaliota, siitä pitää muistaa tehdä ilmoitus ruokapalveluihin. Lomake tulee täyttää joka vuosi.

Tyttö on ylittämässä suojatietä.