Uusi lukuvuosi alkaa maanantaina 16.8.2021

10.08.2021 13:31

Kategoria: Opetus Varhaiskasvatus Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Toivotamme kaikki oppilaat ja opiskelijat tervetulleiksi aloittamaan uusi lukuvuosi esiopetuksessa, kouluissa ja lukioissa!

Lukuvuosi 2021-2022 alkaa Kirkkonummella maanantaina 16.8. Täältä löydät tiedot kouluvuoden työ- ja loma-ajoista.

Aloitamme lukuvuoden lähiopetuksena noudattaen viranomaisten ohjeita ja suosituksia opetuksen ja koulukuljetusten terveysturvallisesta järjestämisestä. Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä ja teemme siihen liittyviä toimenpiteitä, jos tilanne niin vaatii.

Oppilaiden maskisuositus koskee vuosiluokkien 6-9 oppilaita ja lukio-opiskelijoita. Oppilaat saavat käyttöönsä kertakäyttömaskeja omalta koulultaan. Halutessaan oppilaat saavat käyttää myös omia maskeja.

Kirkkonummen koronarokotukset 12–15-vuotiaille alkavat koulujen alkaessa. Lue koko tiedote täältä.

Wilma-järjestelmä avainroolissa kodin ja koulun välisessä viestinnässä

Kodin ja koulun välisessä viestinnässä käytetään Wilmaa. Uudet huoltajat luovat itse omat tunnuksensa järjestelmään.

Tarkemmat ohjeet Wilma-tunnusten luomiseen ja järjestelmän käyttöön löytyvät kunnan verkkosivuilta:  https://www.kirkkonummi.fi/kodin-ja-koulun-valinen-viestinta-wilma.

Tästä pääset suoraan Wilmaan.
Tästä uusi huoltaja pääsee luomaan itselleen tunnuksen Wilma-järjestelmään.

Koulukuljetukset

Kuljetusoppilaista suurin osa käyttää joukkoliikennettä (HSL). Oppilaat saavat matkakortin oman koulun kansliasta jo ennen koulun alkua. Lisäksi koulukuljetuksia hoitavat First Profit Oy, MR Taxi Oy ja Harri Vuolle Oy. Koulukuljetusten tilausliikenteen oppilaiden huoltajille lähetetään noutoajat ja paikka tekstiviestillä tämän viikon (viikko 32) loppuun mennessä. Lisätietoja kuljetuksesta saat kunnan verkkosivuilta tai sähköpostitse osoitteesta koulukuljetus@kirkkonummi.fi.

Tutustu myös Koulukuljetusoppaaseemme.

HSL:n bussit siirtyvät Kirkkonummella talviaikatauluihin koulunaloituspäivänä 16.8.2021.

Esiopetukseen osallistuvalla oppilaalla maksuton koulukuljetus tarkoittaa huoltajille myönnettävää avustusta lapsen kuljettamiseen tai saattamiseen ja se on aikuisen sisäisen joukkoliikenteen kuukausilipun suuruinen. Lue lisää esiopetuksen kuljetuksista.

Erityisruokavalio

Jos oppilas noudattaa erityisruokavaliota, siitä pitää muistaa tehdä ilmoitus ruokapalveluihin. Lomake tulee täyttää joka vuosi.

Lapsi ylittää suojatietä