Uusi e-lehtipalvelu kokeilussa kesän ajan

31.05.2018 10:26

Kategoria: Kirjasto

Kesä-heinäkuun ajan Kirkkonummen kirjaston asiakkailla on mahdollisuus kokeilla e-lehtipalvelu Flipsteriä. Flipster sisältää aikakauslehtiä, joista suurin osa on englanninkielisiä. Palvelu sisältää noin 1500 lehteä ja ne ovat kaikki saatavilla koekäytön aikana. Useimmista lehdistä löytyy myös vanhempia numeroita parin viimeisen vuoden ajalta.

Palvelusta löytyy mm. Entertainment Weekly, Food & Wine, Fortune, Hello!, Martha Stewart Living, The Nation, New Statesman, People, Real Simple, Science, Scientific American, Sight & Sound, Sports, Illustrated, Time.

Flipsteriä voi käyttää sekä nettiselaimella että sovelluksella. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. Kirjaston tietokoneilla voit lukea lehtiä ilman kirjautumista. Flipster-sovellusta voit käyttää Android- ja iOS-laitteilla. Sovellukseen voi ladata lehtiä ja ne ovat luettavissa rajoitetun ajan, yleensä noin viikon.

Kokeilu kestää 1.6.–31.7.2018. Kokeilun päätyttyä palveluun ei enää pääse kirjautumaan. Sovellukseen ladatut lehdet eivät säily käytettävissä enää kokeiluajan jälkeen, koska niiden uudelleenlataus ei enää onnistu kokeilun päätyttyä.

Jos haluat antaa palautetta Flipsterin lehtivalikoimasta tai palvelun toimivuudesta, voit lähettää sähköpostia kirjasto@kirkkonummi.fi.

Flipster