Ulkoliikuntapaikkojen kevätkunnostustyöt ovat käynnissä

16.04.2021 13:04

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Ulkoliikuntapaikkojen, kuten lähiliikuntapaikkojen, urheilupuistojen sekä eri kenttien kevätkunnostustyöt ovat käynnissä. Liikuntapaikoilla mm. huolletaan sekä korjataan kalusteita ja välineistöä, siivotaan, harjataan ja tarvittaessa pestään pinnoitettuja alueita. Lisäksi liikuntapaikkojen tulotiet, käytävät ja autopaikat lanataan. Kevätkunnostustöitä tehdään vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti ja pyydämmekin huomioimaan, etteivät esimerkiksi nurmikentät kestä vielä käyttöä. Kunnan ylläpitämiä liikuntapaikkoja on 85 kappaletta, joten kunnostustyöt liikuntapaikoilla valmistuvat vaiheittain.

Liikuntapaikkojen hoito perustuu liikunta- ja virkistysalueiden hoitoluokitukseen

Liikuntapaikkojen ja alueiden varsinainen hoito ja ylläpito kuuluu yhdyskuntatekniikan kunnossapitopalveluille. Liikunta- ja virkistysalueiden hallinta kuuluu sivistys- ja vapaa-aikalautakunnalle, joka on 3.3.2021 lautakunnan kokouksessa hyväksynyt viimeisimmän liikunta- ja virkistysalueiden hoitoluokitusasiakirjan, jonka mukaisesti paikkoja huolletaan ja ylläpidetään. Liikuntapaikkojen ja -alueiden hoitoon vaikuttavia määrärahoja on vähennetty yhteensä 150 000 € vuosien 2020 ja 2021 aikana talouden sopeuttamistoimenpiteiden vuoksi (kunnanvaltuusto 29.6.2020 § 51 ja kunnanvaltuusto 14.12.2020 § 114). Maaliskuun sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksessa päätetyssä hoitoluokitusasiakirjasta onkin poistettu vähäisellä käytöllä olleita liikuntapaikkoja, mutta toisaalta hoitoluokitukseen on lisätty uusia liikuntapaikkoja.

Lisätiedot ja palautteet:

Sähköpostitse nuorisojaliikunta(a)kirkkonummi.fi tai verkkosivujen kautta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/anna-palautetta

 

Masalan lähiliikuntapaikka