Uimahalli avataan vuosihuollon jälkeen 27.7.

27.05.2020 13:28

Kategoria: Vapaa-aika Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummen uimahallin vuosihuoltotyöt ovat käynnissä ja niitä jatketaan uimahallin avaamiseen saakka. Uimahalli avataan jälleen maanantaina 27.7. klo 7.00. ja se on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Avaaminen tapahtuu viranomaisohjeistuksia noudattaen tietyin rajoituksin. Turvallisuus varmistetaan mm. asiakasmääriä rajaamalla, turvaetäisyyksillä, sekä hygieniaohjeistuksilla. Tiedotamme tarkemmista ohjeista lähempänä avaamisajankohtaa.

Uimahallin sarjakorttien voimassaoloaikoja jatketaan koronapandemiasta johtuvan sulkuajan pituudella.

Uimahallissa on käytössä sarjakortteja, jotka oikeuttavat uimahallin sisäänpääsyyn, solariumiin ja työikäisten ohjattuun liikuntaan. Sarjakorttien osalta voimassaoloaikoja pidennetään koronapandemiasta johtuvan sulkuajan pituudella. Pidennys kortteihin tapahtuu automaattisesti, kun asiakas leimaa ensimmäisen kerran korttinsa uimahallilla käyttökatkon jälkeen.

Lisätietoa:

nuoriso- ja liikuntajohtaja Seppo Savikuja