Työpajatilaisuus 2: Kehitetään Kirkkonummea yhdessä - tillsammans!

27.03.2018 17:30 -
Kunnantalo, Kirkkonummi-sali

Kategoria: SeminaariAsukastilaisuus

Kuntalaiset kutsutaan maaliskuussa joukolla mukaan kuntaa kehittämään  – tehdään tulevaisuuden Kirkkonummea yhdessä, tillsammans!

Kirkkonummen kuntakehitysjaosto järjestää maaliskuussa kunnantalolla kaksi työpajaa, joissa kunnan tulevaisuutta ja kehittämistä ideoidaan yhdessä. 

Työpajoissa asukkaat, kunnan henkilöstö, järjestötoimijat ja luottamushenkilöt kohtaavat kunnan tulevaisuuden mahdollisuuksien ja myös haasteiden merkeissä. 

Lyhyet ajankohtaiset asiantuntijaluennot johdattelevat meidät kunnan kehittämisen teemoihin. Tiistaina 20.3. alustuksien aiheina on tulevaisuustutkimuksen ja maankäytön näkökulmat kuntien kehittämiseen ja 27.3. osallisuus ja vuorovaikutus sekä kulttuuri kuntien kehittämisen voimavarana. 

Lyhyiden luento-osuuksien jälkeen ajankohtaisten teemojen käsittely jatkuu ohjatuissa työpajoissa. Työpajoissa sana on vapaa: kysymykset ja ehdotukset, ruusut ja risut, kunnan kehittämisestä ovat tervetulleita ja niitä myös hyödynnetään jatkossa alueen elinvoimaohjauksen suunnittelussa.

Nyt on juuri sinun mahdollisuutesi vaikuttaa kotikuntasi tulevaisuuteen, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

Tilaisuuksiin on kaikilla vapaa pääsy, kahvitarjoilua.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: kehitysjohtaja Risto Nikunlaakso, puh. 040 742 7944

Työpaja 1 20.3.2018