Tutustu lasten ja nuorten harrastuksiin pop-up-tapahtumissa

09.08.2019 08:16

Kategoria: Lapset Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapsiystävällinen kunta Nuoret Vapaa-aika

Nukketeatteria, salibandya, tanssia, karatea, musiikkia, yleisurheilua, jalkapalloa, partiotoimintaa, käsipalloa, suunnistusta, kuvataidetta, kirjaston toimintaa, akrobatiaa, sirkustelua, soft-golfia ja parkouria. Tulkaa kokeilemaan maksutta erilaisia harrastuksia ja saamaan tietoa paikallisten toimijoiden järjestämästä toiminnasta harrastuspop-up-tapahtumiin. Harrastusvalikoima vaihtelee eri tapahtumissa.

Tapahtumat järjestetään Veikkolassa Velmolla 13.8., keskustassa Kirkkolaakson puistossa 14.8. ja Masalassa Framilla 15.8. Toiminta-aika kaikissa paikoissa on klo 17.30-19.30.  Kaatosateella tapahtuma perutaan.

Seuraa tapahtumia nuoriso- ja liikuntapalveluiden Facebookissa

Tapahtumapaikkojen osoitteet:

Veikkola, lähiliikuntapaikka Velmo: Eerikinkartanontie, 02880 Veikkola