Jokirinteen oppimiskeskus

Jokirinteen oppimiskeskukseen tulee tilat n. 1340 oppijalle, ja oppimiskeskukseen siirtyvät Kirkkoharjun koulu ja Finnsbackan päiväkoti. Oppimisympäristöjen tilasuunnittelussa huomioidaan uusi opetussuunnitelma, Kirkkonummen kunnan opetussuunnitelma ja Jokirinteen oppimiskeskuksen oma pedagoginen suunnitelma.

Koulun tilat tulevat iltaisin olemaan sekä kanslaisopiston ja musiikkiopiston että paikallisten seurojen käytössä iltaisin.

Koulun tulee suuri liikuntasali siirtokatsomoineen. Katsomon ollessa auki lattiapinta-ala täyttää kansallisen salibandykentän mitat. Liikuntasali voidaan myös kalustaa yli 1000 hengen juhlasaliksi.

Rakennustyöt aloitetaan syksyllä 2018 ja niiden on tarkoitus valmistua vuoden 2020 lopussa.