Tule opettelemaan ulkokuntoilulaitteiden käyttöä Kirkkolaakson senioripuistoon

09.06.2020 13:58

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Mietitkö, kuinka voisit hyödyntää Kirkkolaakson senioripuiston ulkokuntoilulaitteita mahdollisimman tehokkaasti ja monipuolisesti? Tule kokeilemaan puiston liikuntavälineitä yhdessä liikunnanohjaajan kanssa! Liikkumaan voit tulla oman aikataulusi mukaisesti alla olevien aikojen puitteissa. Liikunnanohjaaja on paikalla: tiistaina 16.6. klo 10-12, keskiviikkona 17.6. klo 13-15 ja torstaina 18.6. klo 10-12. Sadesäällä tutustumiset perutaan.

Noudatamme tapahtumissa korona-ajan viranomaisohjeistuksia ja huolehdimme yhdessä teidän kanssanne turvaväleistä ja välineiden puhdistamisesta. Tulethan paikalle vain terveenä.

Kirkkolaakson senioripuisto sijaitsee Kirkkonummen keskustassa, Kauppakeskus Kirsikan vieressä (Asemankulma 2, 02400 Kirkkonummi).

Tapahtuman järjestäjää Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut.