Tule myymään käsityötarvikkeita tai valmiita töitä Kevätkarnevaaleille!

03.04.2019 12:27

Kategoria: Vapaa-aika

Onko vuosien saatossa kaappeihisi kertynyt käsityötarvikkeita ja -välineitä, vanhoja, uusia tai kesken jääneitä käsitöitä, käsityökirjallisuutta tai muuten vain tarpeettomaksi käynyttä käsitöihin liittyvää tavaraa? Vai oletko innokas käsityöharrastaja ja haluaisit tulla kokeilemaan omien tuotteittesi myymistä? Tai oletko piirtänyt ja maalannut tauluja ja teoksia, ja haluaisit tulla myymään niitä?  

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut järjestävät yhdessä Kevätkarnevaalit lauantaina 27.4. klo 10–13 Kirkkoharjun koululla. Tapahtumassa on monenlaista ohjelmaa koko perheelle, taide- ja käsityökirppiksen lisäksi erilaisia näyttelyitä ja esityksiä. Kävijät pääsevät myös itse kokeilemaan musiikkiin, kuvataiteisiin, käsitöihin ja liikuntaan liittyviä asioita Tuu ja Tee-pajoissa. Lue lisää tapahtumasta.

Kevätkarnevaali-tapahtuman myyntipöydät on tarkoitettu vain käsityö- ja taideaiheiselle myyntitavaralle. Myyntipöydän hinta on 19 euroa, ja sen voi varata osoitteessa opistopalvelut.fi/kirkkonummi (kurssinumero 022905) tai puhelimitse 040 126 9312. Varaa pöytäsi nyt!

käsin tehtyjä sukkia ja lapasia