Tule Kirkkonummi-päivien ActionTorille!

21.08.2019 09:10

Kategoria: Koulut Lapset Seniorit Musiikkiopisto Nuoriso- ja liikuntapalvelut Kirkkonummi-päivät Kulttuuri Liikunta ja ulkoilu Kansalaisopisto Turvalliset koulukuljetukset ja joukkoliikenne Kirkkonummella -projekti Kirjasto Nuoret Opetus Vapaa-aika

Tule kunnan sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen yhteiselle ActionTorille lasten ja nuorten kirjasto Mestan edustalle lauantaina 24.8.2019 klo 10–15 kuulemaan ja keskustelemaan lasten ja nuorten harrastustoiminnasta, koulukuljetuksista ja koulujen rakennushankkeista ja kunnan tulevasta kulttuuristrategiasta.

Sen lisäksi paikalla on kirjastoauto Ella, kunnan uusi Harrastuspaku ja koulutakseja. Niiden seurana on myös vanha englantilainen taksi. ActionTorilla voi myös bongata Pekka Töpöhännän ja vaikka ottaa hänen kanssaan selfien. Kirkkonummen kuvataidekoulun oppilaat tekevät kissa-aiheisia kasvomaalauksia Ellan edustalla. Luvassa on myös poneja, ilmapalloja ja arvonta.

Ohjelmasta:

Klo 10-11 Lukukoira Cessan tavattavissa