Tuki yrityksille nuorten kesätyöllistämiseen

Kirkkonummen kunta tukee yrityksiä kesätyöntekijöiden palkkaamiseksi, kesäsetelin muodossa. Kesäsetelit jaetaan maaliskuussa.

Kunnan kesäsetelit 2020

Kesäsetelit on jaettu loppuun! Mahdollisesti vapautuvia kesäseteleitä jaetaan jonon mukaisesti.

Kirkkonummelaiset vuosina 2002-2006 syntyneet nuoret voivat hakea kesäsetelin, kun he ovat ensin sopineet yrityksen kanssa kesätyöpaikasta.

Kesäsetelejä jaettiin maaliskuussa 100 kpl ja nyt toukokuussa uuden päätöksen mukaisesti 40 kesäseteliä lisää. Arvoltaan kesäseteli on 300 euroa. Kesäseteleitä jaetaan yksi per henkilö.

Kokoamme listaa yrittäjistä verkkosivullemme sitä mukaa, kun saamme ilmoituksia. Lista auttaa nuoria hakeutumaan näiden työnantajien puheille töitä etsiessään. Siirry listaan tästä >>

Kts. edellytykset ja toimintaohjeet alla.

Edellytykset
  • Nuoren tulee olla vuosina 2002-2006 syntynyt kirkkonummelainen (vuonna 2020).
  • Työsopimuksesta tulee toimittaa kirjallinen työnantajan sitoumus tai työsopimus kesäseteliä hakiessa. Voit tulostaa sitoumuslomakkeen tästä.
  • Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.
  • Työsuhteen tulee toteutua ajalla 1.6.-31.8.2020 ja työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa (10 työpäivää, 50 työtuntia).
  • Työntekijälle maksetun varsinaisen palkan tulee olla suurempi, kuin kesäsetelin arvo.
  • Mikäli kesäseteliä ei palauteta määräaikaan mennessä tai kesäsetelin ehdot eivät täyty, ei tukea (300 euroa) makseta työnantajan tilille.
Toimintaohjeet
  • Kesäseteliä haetaan sähköisesti tämän lomakkeen kautta 11.5.2020. klo 9 alkaen. Lomaketta täytettäessä tulee työnantajan sitoumuslomake tai työsopimus olla allekirjoitettuna.
  • Kesäsetelit ovat noudettavissa Ohjaamon palvelupisteistä 11.5.2020 alkaen.
  • Kesäseteli on henkilökohtainen ja nuorta pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytensä, kun hän noutaa setelin (Kela-kortti riittää).
  • Kesäseteliä noudettaessa työnantajan allekirjoittama sitoumuslomake tai työsopimus tulee olla mukana
  • Työnantajan tulee olla sama, kuin sähköisessä hakulomakkeessa on ilmoitettu, muutoin kesäseteliä ei luovuteta
  • Kun työsuhde on päättynyt, tulee täytetty, alkuperäinen kesäseteli palauttaa siinä mainittuun osoitteeseen. Seteli tulee palauttaa, niin että se on setelissä mainitussa osoitteessa (Kirkkonummen kunta / Ohjaamo, Kirkkotallintie 1, 02400 Kirkkonummi) leimattuna saapuneeksi viimeistään 30.10.2020.  Muistathan ilmoittaa tilinumeron, jolle tuki maksetaan.
  • Kaikki tiedot setelissä täytetään ja liitteeksi liitetään palkkatodistus työsuhteen ajalta.
  • Mahdollisia lisäselvityksiä varten on hyvä jättää kopio itselleen setelistä.
  • Mikäli kesäseteliä ei käytetä, pyydämme palauttamaan Kirkkonummen Ohjaamoon tai postitse osoitteeseen Kirkkonummen kunta/ Ohjaamo, Kirkkotallintie 1, 02400 Kirkkonummi.

""

Kansalaiset
Tuettu työllistyminen
työllistyminen / tuettu työllistyminen, elinkeinotoiminta (yritystoiminta) / ammattitoiminta, työllistyminen