Tukea rekrytointiin yrityksille ja yhteisöille – vuoden ensimmäinen hakukierros avattu 15.2.2021

16.02.2021 15:37

Kategoria: Työllisyys Yrittäjyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Yrittäjä tai yhteisö, harkitsetko työntekijän palkkaamista tai oppisopimusta?

Kirkkonummen kunnan työllistämisen järjestelytuki haettavissa 15.2.-31.5.2021 ja 15.8.-30.11.2021

Kirkkonummen kunnan järjestelytuella pyritään parantamaan kirkkonummelaisten pitkään työtä vailla olevien työllistymistä yksityiselle tai kolmannelle sektorille. Järjestelytukea voidaan myöntää pääsääntöisesti tilanteessa, jossa yritys tai yhteisö palkkaa työsuhteeseen tai oppisopimuskoulutukseen kirkkonummelaisen työnhakijan, jolle on maksettu vähintään 200 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella tai joka on ollut työttömänä vähintään 12 kuukautta. Työllistävän yrityksen tai yhteisön koti- ja/tai toimipaikka voi olla myös Kirkkonummen ulkopuolella. Järjestelytuen suuruus on enintään 500 euroa kuukaudessa.

Järjestelytukea voidaan myöntää 6 - 12 kuukauden ajalle. Työsuhteen tai oppisopimuskoulutuksen tulee kestää vähintään 6 - 8,5 kuukautta riippuen siitä, onko TE-toimisto myöntänyt  palkkatukea. Järjestelytukea voi hakea työsuhteeseen, joka alkaa aikavälillä 1.1.-31.12.2021.

Järjestelytukea haetaan sähköisesti, tarkemmat hakuohjeet ja lomakkeet: https://www.kirkkonummi.fi/jarjestelytuki

Kiinnostuitko? Järjestelytuesta järjestetään webinaareja, joissa kerrotaan mitä järjestelytuki on, miten haet ja mitkä ovat tuen saamisen edellytykset. Tule kuuntelemaan lisää ja ilmoittaudu mukaan:

ke 10.3.2021 klo 9-10 - ilmoittaudu webinaariin

ti 30.3.2021 klo 9-10 - ilmoittaudu webinaariin