Tuhansia lehtiä ympäri maailman luettavaksi kirjastokortilla

06.02.2020 10:43

Kategoria: Kirjasto

Mitä maailmalla tapahtuu? Kuinka lehdet eri puolilla kertovat päivänpolttavista tapahtumista? Haluatko harjoittaa kielitaitoasi lukemalla lehtiä vaikkapa saksaksi tai koreaksi?

Kirkkonummen kirjaston asiakkailla on nyt käytettävissään PressReader-palvelu, jonka kautta pääsee lukemaan yli 3600 sanomalehteä ja yli 3800 aikakauslehteä useilla eri kielillä. Suurilla kielillä palvelusta löytyy runsaasti luettavaa, esimerkiksi englanniksi on tällä hetkellä saatavilla yli kaksituhatta lehteä. Ruotsinkielisiä lehtiä on tarjolla yli kaksisataa, suomenkielisiä neljäkymmentäkaksi. Pienemmilläkin kielillä luettavaa löytyy, esimerkkinä vaikkapa kaksikielinen Ruijan Kaiku, jossa on artikkeleita sekä norjaksi että kveeniksi.

PressReaderin lehtiä voit lukea kirjastossa, kotona ja missä vain — kunhan käytössäsi on internet. Pääset palveluun joko selaimen kautta osoitteessa pressreader.com tai sovelluksella, jonka voit ladata maksutta mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Kirjautuaksesi tarvitset kirjastokortin numeron ja PIN-koodin. Mikäli sinulla ei ole kirjastokorttia tai PIN-koodia, saat ne käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa. Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan!

Kirjasto toivottaa kaikille mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Tuhansia lehtiä ympäri maailman luettavaksi kirjastokortilla