Toripaikan vuokraus

Toriaika keskustan ja Veikkolan toreilla on klo 7.00 – 14.00 maanantaista lauantaihin (ei arkipyhinä). Varattu toripaikka on otettava vastaan klo 8.00 mennessä. Sen jälkeen varaus ei ole enää voimassa.

Asiakaspalvelun parantamiseksi vaaditaan torisäännön 6 §:n viitaten myyntikoju tai pöytä varustamaan omalla, selvästi näkyvällä nimellä.

Ajoneuvoja ei saa pitää torilla ja toriajan päätyttyä on kaikki tavara viipymättä, viimeistään 45 min kuluessa vietävä pois paikalta ja siistittävä oma paikka klo 14.45 mennessä.

Torisääntö

Varaus

Toripaikat varataan ennakkoon kunnan palvelupisteestä sen aukioloaikoina puh. 09 2967 2220 tai sähköpostitse palvelupiste(at)kirkkonummi.fi. Varausten vastaanotto aloitetaan kuukausipaikan varaajille kunkin kuukauden 15. päivänä (tai seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä) seuraavaa kuukautta koskevien paikkojen osalta.

Päiväpaikan varaajille varausten vastaanotto aloitetaan kunkin kuukauden 22. päivänä (tai seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä) seuraavaa kuukautta koskevien paikkojen osalta. Päiväpaikan voi varata kerrallaan enintään neljäksi päiväksi.

Varattu toripaikka on otettava vastaan klo 8.00 mennessä, sen jälkeen varaus ei ole enää voimassa.Tyhjälle toripaikalle voi mennä ilman varausta klo 8.00 jälkeen, jolloin torimaksu suoritetaan paikan päällä torivalvojalle.

Torimaksut

Torimaksut peritään taksan mukaan Kunnallistekniikan taksat.

Päiväpaikkamaksut:

• Toripaikkamaksut on suoritettava torivalvojalle klo 7.00-9.00 tai ennakkoon kunnan palvelupisteeseen.

Kuukausi- ja vuosipaikkamaksut:

• Toripaikkamaksut vuosipaikoista laskutetaan Kirkkonummen kunnan toimesta. Kuukausipaikkojen maksut on suoritettava ennen varauskuukauden alkua paikan saannin varmistamiseksi kunnan palvelupisteeseen. Asiakkaan tulee voida tarvittaessa todistaa maksu kuitilla.

Toriasioista vastaa kunnossapitopäällikkö.Torinkäyttöä koskevat anomukset eri tapahtumien järjestämistä varten tehdään sähköisesti lupapiste.fi -palvelussa.

Ohjeita luvan hakemiseen löytyy yleisten aluiden luvat -sivulta.